Я - лицемір!
Я знаю це і не зважаю.
Я - лицемір -
На слово це не ображаюсь.
Життя в укір:
- Ти лицемір!
Та лицемірить
Не той, хто у брехню й безчестя вірить,
А той, хто воду решетом відмірить,
А потім гроші щастя перевірить -
Тоді повірить.
І лише цю віру
Продасть за честь і славу Лицеміру,
Що жде давно.
В безчесті Лицеміри
Вже мірять хочуть правду лжою міри.
Життя - це лицемірство і омана,
Любов завжди бесправедна і п'яна,
І знову хочеш з рана і до рана
брехні наркотику, чарівного дурману.
Немає-бо любові в цьому світі,
Бо ми давно брехнею вже сповиті,
І все написане - це підлість і омана.
Кохання - слово. В ліжку - не кохана!