Закоркований рай
У кувшині зі страху
Недоречних зізнань
Намальованих часом.
По розлитих стежках
Нерозквітлих бажань
Я росту в твоїх снах
Наче дика герань.
Ніжним цвітом душі
Я вливаюсь в твій день
Розчиняючись в грі
Розфарбованих вчень.
Пелюстками кохання
У захмарених мріях
Я розквітла востаннє
В твоїх вічних обіймах.