перечу
щезаю
не можу
сьогодні весь день у справах
зміняю на дріб`язок гроші
на всі накуплю об`яви
застелю старе підвіконня
в блакить розфарбую раму
решітки -
в невидимий колір
все інше -
в кольорову гаму
згуртую тонке павутиння
що вИсить
на старім балконі
ледь висить
прохає заміни
ледь носить
курців
курців-коней
("я знаю
чому ти не палиш"
мені ще до тебе далеко,
ще крила не повідростали
тим більше
на них - значок "eco")
тим менше
хоча й
вірогідно
мене віддзеркалює в шибці
скажи-но
ти хочеш заміни?
чи стіни настільки зужиті
як можуть зужитися люди
коли їх прохають звільнитись
мене називає споруда
невротиком несамовитим...
бо ти мені сонце та місяць
а я тобі геть не корюся
ковтаю
як кожен
свій кисень
як решта
за когось молюся
звітую за хибну погоду
виспівую дещо з платівок,
як кожен
до чайника - воду
як решта -
п`ю липу з крапивою
наповни мою порожнечу
додай рафінаду до чаю
не можу
щезаю
перечу
оновлюю дихальні дані...