Рік за роком, день за днем, година за годиною.
І навіть секунда за секундою спливає життя.
Хто встиг той і зловив найкращі моменти життя.
Крізь пальці час втікає але марно ловити його.
Він ніби дим розлітається і в руках нічого не залишається.
Час спливає, нікого не шкодує, бо всі ми рівні перед ним.
Хвилини радощів, моменти успіху, ті миті насолоди...
Залишаться в пам'яті назавжди, їх вже не повернути.
То як же бути? Час не зупинити!
Всі хочуть жити. Не встиг багато що зробити.
Багато я не бачив. Сказати багато я не встиг.
Та не шкодую я за тим чого не встиг.
Як не шкодую і про те що я зробив.
Я жив! Я був живий! Тепер мене нестане!
Я йду з життя. Зупинок й пауз вже не буде.
Кому був цінним - не забуде!
(29 сiч 2011 о 1:01)