ти ше пишеш?
ти шось пишеш?
шо ти пишеш?
зачитай мені
кисліше
сміливіше
де ти робиш?
розкажи-но
шо ти робиш?
у малесенькій
квартирі
кінці зводиш?
як дитина?
де дитина?
десь у яслях...
було море
по коліна
плутавсь в часі
інженери
транспортери
простягають
комбайнери
й трактористи
спочивають
а ти пишеш
шо ти пишеш?
чим ти дишиш?
громіздкіші
транспарантів
твої вірші
можна вдвічі
тобі заробітки
звищить
буде тища
буде теща
дещо зліша
________________________________
а як протяги гуртуються зимою,
ти стоїш в однім пальті переді мною.
за тобою
будуть завше
за тобою
мандрувати
кепське діло
параноя
у твоїм напіввигАданім герої
переглянуться злодюга та добродій.
тіки доня
тобі скаже
тіки доня
що дарма
заплямував
свої долоні.