Моє життя,мої закони,
Мій ріст і мої перепони.
Усе моє у моїм світі
І ті гриби не підігріті...
Вночі зроблю каву,вип'ю рано...
Моє життя,мені так не погано.
Мої захоплення і мої інтереси.
Це все моє і не для преси.
Мій час,дорога,моя сила,
Та доля зуби нагострила...
Просто ішла й не зупинялась,
Та як дурепа-закохалась...
І зійшло сонце в моїм світі,
На ночі ніжні й обігріті...
Моє життя,чужі закони,
Воно поділене на зони,
То моя кружка,та не моя кава,
Я не проста,я вже лукава.
І музики як ранше я не чую,
Я не живу,я вже існую.
Так легко взяла й полюбила,
Своє життя на два ділила...
Як важко,важко-розумію,
Так жити більше я не вмію.
Яка любов?Про що йде мова?
Я що слаба? Я не здорова?
Віддала все,щоб більше получити,
Та я не буду вже ділити...
Моє життя і моя пісня,
Моє життя-це до...і після...
18.08.2010p.