Про українців жартів є немало,
Бо з часником вживаєм пампушки,
Бо любим борщ, горілку з перцем, сало,
Завбільшки з дулю – любим галушки.
Бо удача в нас така.
Чого ж сумувати.
Краще вдарить гопака,
Пісню заспівати,
Та випити водички,
Фірмової три гички
Та ще паляницю
Та гарну молодицю.
Ми українці любим жартувати,
Жартують всюди і старі й малі.
Ми українці любим заспівати,
Достаток також любим на столі.
Бо удача в нас така.
Чого ж сумувати.
Краще вдарить гопака,
Пісню заспівати,
Та випити водички,
Фірмової три гички
Та ще паляницю
Та гарну молодицю.
Ми українці щирі й працьовиті.
Було так завше – буде на віки.
Та ми не будем, ворогом побиті,
Бо ми душею завжди козаки.
Бо удача в нас така.
Чого ж сумувати.
Краще вдарить гопака,
Пісню заспівати
Та випити водички,
Фірмової три гички
Та ще паляницю
Та гарну молодицю.
"Ми українці щирі й працьовиті.
Було так завше – буде на віки.
Та ми не будем, ворогом побиті,
Бо ми душею завжди козаки." -
ПАТРІОТИЧНО Й КРАСИВО!
ВДАЧІ ВАМ ТА ЩАСТЯ!
євген уткін відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
грань между национализмом и патриотизмом лежит в нашем сердце...
песня
а у вас такая лихая плясовая ..никогда в эти выборы не играет..это чистое золото любви...
как пампушки к борщу))
євген уткін відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Грань між НАЦИЗМОМ та НАЦІОНАЛІЗМОМ дійсно є. А грань між НАЦІОНАЛІЗМОМ і ПАТРІОТИЗМОМ, занадто, хрупка і тонка, і її майже неможливо побачити. І тому дуже важиво бачити, тимпаче розрізняти її, бо ця грань, дійсно, проходить через наші серця.
Дякую Вам за коментар і Вашу увагу.