Злітають день за днем листки календаря
І непомітно роки пролетіли,
Вже виросла давно, донечка моя,
З гніздечка батьківського в світ злетіла.
П-в
А я мов у вісні, все згадую ті дні,
Коли тебе подарувала доля,
І дякую за ті, найкращі відчуття 2р.
Які мені дарує моя доня 2р.
В моє волосся вже,вплітається зима
Та на душі так радісно і світло,
Бо все своє життя,я недарма жила,
Себе я залишила в своїх дітях.
П-в
Сьогодні в день такий і радісний й ясний,
В твій день народження тебе вітаю,
Будь донечко моя весела й чарівна
Хай бог тебе в житті оберігає.