Зупини мене, сьогодні я не та,
Відчувши вкотре жалості краплину
До мене в гості завітала самота
І розтрощила ту прекрасну половину .
Зупини мене, бо за вікном туман
І дуже важко істину пізнати,
Я зрозуміла значення "обман",
Проснувся звір, який буде вбивати...
Зупини мене, прошу тебе, благаю!
Життя - закінчилось, мені себе не шкода,
От тільки сили зупинитись я не маю,
І я вдихнула значення "свобода".
Зупини мене, я болі не відчую
І не питай: "чи амнезії треба!?"
Останній раз я ніжно поцілую
На вухо скажу: "все заради тебе..."
Зупини мене, до цього вже готова,
Собі я смерть ще вчора підкорила,
У нас була відвертая розмова.
Зупини мене, щоб я тебе не вбила...
19.07.2013р