Буду валятися на траві, немов забута й непотрібна іграшка. Дивитимуся в небо. Помрію трошки. Поспостерігаю, як навколо тече життя, оминаючи мене.
До чого тут те, що голова розривається від болю? Нічого ж не зміниться. Чомусь, я завжди приходив запізно. Чи, може, було ще надто рано? Неважливо.
17
"Так, ти класнючий друг. Я навантажу тебе своїми проблемами: підкажи, що робити далі, допоможи, порадь. А сама розважатимуся з файним хлопцем. Він такий сильний! З ним кожен поцілунок офігезний. Круто! А ти чекай далі, може знайдеш свою неповторну."
20
"Дивися, якого телефона він мені презентував! Ну і що з того, що я з ним вчора лизалася? Краще допоможи мені з новим проектом: викладач реально грузити почав. Ти ж мені друг?"
24
"Ні, вибач, ти хороший хлопець, але я з іншим вчора одружилася. Тепер ми сім'я і в нас буде дитина. Ти не радий за нас?"
30
"Ну привіт, давно не бачились. Ти досі один? А в мене все добре: старшу доньку в перший клас віддали, в чоловіка нова робота, машину купити плануємо."
40
"Цього року, мабуть, до Єгипту полетимо. Ми вже там були, але мені сподобалося, та й діти не проти: чому б і не поїхати! А ти вже б женився на комусь. Не сімнадцять же, щоб чекати на чудо."
45
"Кажеш, 4 вчора виповнилося? Круто! Це ж така насолода, радість батьківства. Ну а кому легко! Я, звісно, розумію, що однокімнатна квартира- це пекло, але ти маєш сам чогось добитися. Нічого з неба не падає."
58
"Ну, дав би Бог, щоб в житті йому пощастило. Все-таки сімнадцять літ- це той період, коли від удачі все залежить. От як мої: одна в Канаді, інша- в Іспанії. Заміж повиходили. Тепер одна з чоловіком лишилася."
17
"Так, ти хороший друг, але..."