І знову я запитую себе,
Чому в душі вирує цей неспокій ?
Здавалось би, чудесний день,
Та раптом світ перетворився
У жорстокий...
Десь зникла
Емоційна гармонійність,
Тривогою забарвлені
Думки....
У безкінечності
Зникає час нестримно
І вивільняються
Із підсвідомості страхи.....