дахи будинків встромились в небо
між ними грози блукають
шукають
на байдужість хворих
щоб із середини взірвати
прокинути
вирвати із буденності прірви
назовні вивернути кишені емоцій
щоб виокремити цю мить
суттю наповнити і виблювати
тишу
надзвичайну тишу
стікаючих по обличчю крапель
затихаючого дощу