В житті трапляються моменти
Коли прозріння настає.
І на порожні постаменти
Ніхто вже більше не стає.
Свідомість чиста –
Жодні барви не провокують серця стук.
Не вимагає форма змісту
І не дратує нерви звук.
Душі світанок окриляє,
Ти знов прямуєш в височінь.
У грудях гріє, не палає,
А все минуле немов тінь…
Тоді ти цілий світ вбираєш
У серце разом, мов той Бог.
З початку жити починаєш
Без упереджень, без думок.
Липень-1 серпня 2013