Моя муза не спить вечорами,
(бач, напевно, зійшлася з совою).
В'яже рими у думці вінками,
І катрени вже ллються струною.
Я заснути не можу до ранку,
І тримаю блокнот під руками...
А лиш сонце засвітить в фіранку -
Я відразу уже засинаю.
Та, біда, бо вставать не охота -
Супер-клеєм злипаються очі,
Але бігти пора на роботу,
А мені ще б поспати охоче!
Наче зомбі, ходж́у між панами,
А ще скільки заяв на провірку!!!
Моїй музі не спиться ночами,
А мені би заснуть... хоч на хвильку!
//6.08.13//
Работа не в радость - гадость, а если еще и по принуждению - это вообще полная дрянь!!!!!! А если еще и позно лег накануне...то ваще отвратительно ..... Понимаю Вас, милая Марьяна)))
Marisong відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Я б занималась чем охота
Когда б не чёртова работа!
Музы не терпят суеты и шума, вот и приходят, когда все нормальные люди спят... А поэтам только и остается, что встречать их с блокнотом в руках
Marisong відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
моя муза не спить вечорами ...
і вночі музі також не спиться ...
і складаю зі слів орігамі,
як у шпарки зернЯта синиця ...
хоч би раз завітала ізранку,
принесла мені світле натхнення ...
налила би ïй чай в філіжанку,
пригостила вишневим варенням ...
Marisong відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00