Поразка
Поразка,це не прикрість,а урок життя
До мудрості крок не найперший,
І в тім ніхто незна,
Хто щасливіший на майбутнє...
Спокуса
Спокуса...шоколадна гладь
Притрушена мигдалем,
Чомусь,вкусивши її раз,
Не відвертає від повтору...
Інтуїція
Інтуїція,це несвідоме чуття істин,
Дано нам з вище,
Прибережем її для дій всевишніх...
Ілюзії
Ілюзіїї...туман натягнутий штучно,
Прозрііваєш у реальності життя,
Розчиняться в повітрі...
Реальність
Реаланість...здоровий глузд
без уявної ілюзії...
Сон
Сон...ментальність твого Я в стані спокою...
Внутрішній стан
Внутрішній стан...погодження Душі і тіла..
Байдужість
Байдужість...втрата себе,тенета Душі...
Боротьба
Боротьба...прагнення дійти вершини,
Почути голос свого Я...
Бачення
Бачення зрячого,менше відстані
витянутої руки,
Бачення незрячого сягає відстані зорепаду...