"А що тепер? Ми розійшлися? Так?", -
Із розпачем я запитав у тебе.
Мені відповіла тоді ти, грубо так:
"Тепер твоя любов мені од треба".
І ще сказали ти, що в тебе є "заміна"
Для мене. Її зуміла легко ти знайти.
Тоді, перед тобою впавши на коліна,
Благав тебе я залишитися, не йти...
А ти пішла. Тобі було начхати
На ту любов, яка була між нами,
Тобі, кортіло дуже погуляти,
'Полазити' по клубах вечорами.
Ну й що тепер? Ти знов прийшла до мене?
Із вибаченням впала на коліна...
Та пізно вже. Любов вже інша в мене.
...Я теж знайшов уже тобі заміну...