Шепоче вечір в унісон коханню.
Стікає світло від далеких зір.
У снах нічних збуваються бажання
Усім реаліям життя наперекір.
Ніч. Аж поки не скінчиться ніч,
Я буду думати про тебе
І відчувати біля себе
Тебе, як найдорожчу річ.
Ми відірвалися від різних берегів.
Нас течія знесла до водограю.
Ти доторкнувся і мене зігрів,
А дотик той і досі серце крає.
Ніч. Аж поки не скінчиться ніч,
Я буду думати про тебе
І відчувати біля себе
Тебе, як найдорожчу річ.
Ми зовсім різні і такі чужі
Та душі в нас споріднені і близькі.
Хоч почуття твої - далекі міражі,
Перед тобою я схиляюсь низько.
Ніч. Аж поки не скінчиться ніч,
Я буду думати про тебе
І відчувати біля себе
Тебе, як найдорожчу річ.
Безсонна ніч відійде в небуття,
А ти в душі залишишся розмаєм.
Ти став окрасою буденного життя.
І лиш тебе всім серцем я кохаю.
Ніч. Аж поки не скінчиться ніч,
Я буду думати про тебе
І відчувати біля себе
Тебе, як найдорожчу річ...