Існує у світі народ
неймовірний,
У кожнім з них щирість живе,
Найкращі дівчата і хлопці тут
вірні,
Це все з України іде.
Розкинулись ми на степах,
полонинах,
І гори Карпати в нас є,
Гостинні в нас люди, у кожних
родинах,
Духовне багацтво живе.
А наші дівчата - вони
найгарніші,
Кохання у них назавжди,
І посмішки їх - вони
найщиріші,
Тож ти Україну люби.
А наші ж дівчата - вони
чорноброві,
І очі їх карі - ясні,
Кохання їх щире добитись не в
змозі,
Той хто лукавий в житті.
Тож ви, москалі, забудьте про
неньку,
Бо є ще у нас козаки,
І копнів ми разом надаєм
нелегенько,
Щоб ви не вертались сюди.