Здавалося усе було, як слід -
Вино і квіти, і зірки у небі.
П'янкий наш вечір... яблуневий цвіт...
І десь занадто і чогось не треба.
Здавалося любив усе життя -
Змінила зустріч юні сподівання.
Ти душу просто кинув у сміття,
Бо вже не віриш у моє кохання.
Здавалося, що шанси у нас є -
Дзвінки щоденні, купа повідомлень.
Але здавалось! Бо життя твоє!
Де в ньому я нікому не відомо!