Може це занадто довга ніч,
Що в одне чекання
два з’єднала?
Може це той сон, що був мені –
До твоїх коханих
губ порталом.
Я незнаю що… Чудесне щось!
Розбиває світ в дрібні шматочки,
Щоб збирати
знову довелось,
Власний світ з «кохаю»,
«мрію», "хочу"…
Причаївся серпень на вікні.
Доведеш мені ти завтра
знову,
Що я не самотня… Зовсім, ні!
Бранка відстаней, розлук в любові.