Що ти таке , не можу зрозуміти.
Для мене ти – зима , і осінь , і весна , і літо.
Для мене ти – земля , вода , й вогонь , і вітер,
І знаю лиш , що вже не зможу я без тебе жити.
Я згадую ту мить , коли мені уперше усміхнулось сонце,
І квіти забуяли – жовті , голубі й червоні.
Учора я упала була нижче пекла, -
Сьогодні ж поринаю у семи небес безодню.
Учора я хоч була не з тобою , але думала про тебе.
Не вірячи в свою удачу , не хотіла жити.
І , вчора наче розірвавшися на дві частини,
Сьогодні ж об’єднаюсь із тобою , щоб боротись далі і творити.