Обійми своє сонце!
Бачиш, як воно віддає тобі своє тепло?
Віддай йому крихточку свого тепла.
А коли хмара накриє сонце, не сумуй.
Адже з неї випаде прохолодний дощик
І освіжить тебе.
Ти з новими силами можеш розпочати все з початку.
З нового аркуша.
Не смій зупинятись і здаватись!