Ще дурна я
І трохи дика я:
Коли складно,
Мій шлях - втекти.
Ще Планета мені
Викає.
Мов боїться
Сказати "ти"...
Ще мені б - на півкрок
Мудрішою.
Відпустити
Старі хвости.
В безхребетті
Залізна ніша є -
У якій все, що маю, -
Ти.
Йду до тебе в Любов
Бездумною.
Розпливтися
Під сильний бік.
Мій дорослий,
Сміливий,
Розумний...
Всемогутній
Чоловік!