Послухай дощ... Він скаже все
Стане вірним другом й порадником
ніколи не посміе бути зрадником
вислухае коли співаеш про те
що душу тривожить твою
порадуе в спеку жахливую
і викличе веселу усмішку
та швидко розмалюе доріжку
твого світлого майбутнього
Хоч мряка робить день темним
хмари снують небесну синяву
зміна природи розвіе темряву
в засміченій думками голові.
Закохане серце взлине на раз
і покаже найвищий клас,
знайде вірну та рідну людину
довго мудрувати неварто
життя не бувае тихим жартом.
Дощ все знае про тебе
і уступить світлому небу.