щось дивне відбувається сьогодні.
у Всесвіті, в країні, в голові.
колись не довіряв лише погоді,
тепер не довіряєш і собі.
раніше думав, що усе можливо
і що за все віддячить тебе час.
та хтось поклав останню карту криво -
миттєво блиск в очах твоїх погас.
і стало все не так, як було вчора
і мрії твої зовсім вже не ті.
а у душі сидить брудна потвора -
єдине, що залишилось в житті.
й шукати ліків тут не треба,
давать поради не спіши.
частіше очі піднімай до неба
і своїм сміхом горе заглуши.