Твій погляд лише - все палає,
знов кров скажено закипа,
і серце спринтером літає,
знов в душу трепіт відбива.
Ці очі, Боже, неймовірні,
в них, бачу, справжня є душа,
в них є вогонь, в них ніч - безспірно,
але як в рівень, ніч пуста.
Банально хочу потонути,
в очах цих карих я цілком,
в містичних просторах відчути,
її лиш душу...знов і знов.