Вигадуєш рими.
Підбираєш необхідні слова.
Щоб написати вірш.
А муза, як завжди приходить невчасно.
Коли ти вже у ліжку.
Та вона не дає тобі заснути.
Все диктує потрібні слова.
А ти сонний щось там дряпаєш на папері ручкою.
Ось так з'являються мої вірші.