Непереборна лють охоплює тебе,
ти з відчаю не знаєш що робити.
Тобі не віриться,що все колись мине,
у ці хвилини ти не хочеш жити.
Ти на хвилинку зупини думки шалені,
подумай ти про те, що не один (одна).
Не можуть бути в цьому світі всі блаженні,
та є в народі істина проста.
Нам Бог дає випробувань лиш стільки,
наскільки взмозі ми їх перенести.
Душою залишаємось завжди ми вільні,
й дає Господь нам сили все це знести.
Згадай про рідних ти своїх, про матір,
усі ж тобі бажають тільки лиш добра.
Забудь про все, та вимкни в голові той гамір,
який шепоче злісний сатана.