ЖИТТЯ
Букет акросонетів
(дванадцятий з п'ятнадцятого)
Снують роки́ килим подій.Ось вже й зяті хороші з нами.
Назвала зразу їх синами -
Еклог не буду слати їм.
Чудова внучка. Щось моє
Краплинками у дні спадає...
Ох і говорить - і все знає...
Всюди вспіває, всюди є.
На внучка я не надивлюся:
У нього все таке гарненьке -
Чари від тата і від неньки,
А дід який за нього радий.
Тай я...Не дасть мене в образу!
А роки шепчуть:"Вже бабуся..."