Не думаю про тебе цілий день,
На це лиш здатні, мабуть, божевільні.
На світі і без тебе є проблем:
Новини, ноутбуки і мобільні.
Я думаю про сніг і про зірки,
Про курс валют і вбивства у Єгипті,
Про те, чому у їжака голки,
І скільки в світі є ще манускриптів.
Про зраду, про крадіжки, про людей,
Політика, війна, її герої,
Про запахи, про ніжність орхідей,
Про силу слова і про силу зброї.
Я думаю про все і ні про що,
Про те, що у житті не так важливо.
І знаєш, якби ти мене знайшов,
Була б про тебе думати щаслива.
І втупившись в газету чи в екран,
Я голову понурюю в проблеми.
Я думаю про ціни і метал,
Аби лише не думати про тебе.