Я художник.
Я малюю тебе з натури.
Ти оголена у моєму ліжку.
Муза літає надімною.
На мольберті полотно.
Штрих за штрихом.
Пензлем малюю лінії твого тіла.
Малюю твої очі.
Глибокі, як гірське озеро.
В них відображається твоя душа.
Така загадкова і самотня.
Твої вуста...
Вони страстні.
Так і хочеться їх поцілувати.
Промінь сонця обіймає твоє тіло.
Ласкає тебе своїм теплом.
Виглядаю тінь твого тіла.
Чорним наношу на біле полотно.
Ще одна хвилина і картина готова.