Бувае іноді так скрутно
навіть робити шось нудно
маеш багато сили в руках
та зовсім пуста макітра кабак
О це ж бо діти й граяться
без жодного кота сваряться
Починають спори заводи
а потім на слабо розводити.
Часто ім це здаеться грою
а виходить стороною другою
Комусь весело та й кайфофо
а хтось ридае йому не кльово
Та це ше найкраший сценарій
бувае ж і гірший гербарій
коли життя по лезу сковзить
і в цю тобі нехочеться жить.
Підлітки швидко прагнуть
рідне дитинство покинуть.
Та й роблять різні вчинки дурні
забули про них батьки рідні.
Зі шкури лізуть аби бути крутим
і ніхто нехоче стати розумним
Адже вчитись це зовсім не модно
нам простіше простого сісти на дно.
Нуртувати у чорний світ дорогу
наплювати на всю допомогу.
Діти чому ви такі кропивці жорстокі
можливо у світі ви не одинокі.
Неслід білий життя псувати
ви лише починаете на поріг ступати
складні пасти не дають перемагати.