"Всі числа закодовані" - не вірю у це я.
Тринадцятого, сьомого - в тім значення нема.
У п'ятницю тринадцятого я до тебе йду,
Від ранку одагаюся... До вечора прийду.
Зроблю шикарну зачіску, мейк ап і манікюр,
Підкреслю всі принадності я платтям від кутюр.
Повір, коли побачиш ти відпадний мій прикид -
Відразу нагуляється до мене апетит.
На шостий поверх шпильками я стукаю тук-тук,
Чекай, малий, ще хвильочку й до тебе вже примчу.
Задихалась, втомилася, на личку рум'янець...
І от твоя квартира вже... Дісталась накінець.
Я стукаю, гукаю вже, та ноль на масу ти.
"Поїхав у відрядження. За місяць прилетить" -
Сусідка мені лагідно промовила тихцем.
О, п'ятниця тринадцяте!!! Ненавиджу цей день!!!
//13.09.13//
Хотіла йому файненький сюрприз в обгортці,
А тут трагедія - він десь в командировці.
Ну не кидати ж це таке добро на дощ,
Піди в кафе і хряпни рюмочку під борщ...
Marisong відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00