Похмурий день...Осінній листопад...
В зажурі ліс із вітром розмовляє...
Скінчилось літо...Зграї вдаль летять...
Осінній лист,мов птах,між віт кружляє...
Пожухлий килим з листя землю вкрив...
Він ще недавно радував красою...
Це дощ осінній ясні барви змив...
Лишивши спогади. мов казку,нам з тобою...
Промінчик сонця блиснув із-за хмар...
Осяяв ліс і,привітавшись чемно,
Тепло приніс,як довгожданний дар...
Бо вже зима в дорозі десь, напевно...