Дякую за навчання,
Дякую за відмову,
Дякую за повчання,
І безкінечну втому.
Дякую за очі відкриті,
Дякую за розтоптане я,
Дякую за мрії розбиті,
І, що жива біль моя.
Дякую за довгі розмови,
І посмішку на вустах,
Дякую за розбиті окови,
І що розігнав мій страх.
Дякую за нікчемність,
Дякую за ночі безсонні,
Дякую за сіру буденість,
І за почуття не вгамовні.
Дякую, що зник із життя,
І, що не має тебе поруч,
Дякую за митті забуття...
Вже не потрібна твоя поміч