Любе літечко, тепло!
Радість й щастя принесло.
Нових друзів і хлопот,
і ще трішечки турбот.
Все ж ти лагідне, чудне.
По-своєму ти прекрасне!
Любе, ніжне, чарівне
А яке ж ти я́сне, я́сне!
Сонце в небі виграє
і співають пта́шки
О! Яке ж ти чарівне
й ніжне як ромашки.
Вітерець легенько дме,
витанцьовують комашки,
Ось раптово сон скінчився
аж пішли мурашки...