Проти ночі серце хоче,
ласки краплю, ніжність в очі,
поцілунку дотик теплий,
зваби тіла, голос хриплий,
і зіниць палахкотіння,
і любовного хотіння,
щоб твоя душа і тіло,
до моєї поспішила,
щоб закохане сердечко,
коло твого, не далечко,
потішалося коханням,
аж до самого світання...