димна любове
навіки любов
не в тім
щоб звільнити
себе від нудьги
не дертись по венам
щасливих облич
новин не дивитись
щоб спати лягти
тягти
свою тінь
безкінечним вужем
карати безчинство своє
уночі
я прагну достоту
невірних ключів
та тисне в кишені
один карабін
любов-дермантин
вже навпомацки бачу
і
те
що здавалося
гроном життя
є хибністю
краще кружляв би
мов птах
без гадки про те
що існує земля...