Малюю твій портрет
З пам'яті.
Такою, як ти мені запам'яталась.
З посмішкою на 32 зуби)
З зеленими очима.
І поглядом принцеси.
Бо ж ти моя принцеса.
І серце завмирає.
Тіло пронизує холод.
Так не вистачає гарячого чаю!
З медом, який ти мені робила.
Щоб зігрітись цієї прохолодної ночі.
Я домалюю твій портрет.
Поставлю його у рамку
І кожного дня буду дивитись на нього.
Такою, як ти мені запам'яталась.
З посмішкою на 32 зуби)
З зеленими очима.
І поглядом принцеси.
Бо ж ти моя принцеса.