Я спалю всі свої почуття
У кострі своєї самотності.
Я не повернуся більше туди,
Де лунає твій сміх.
Я вирву своє серце.
Щоб більше ніколи не відчути...
Страх!
Кожної хвилини, де б я не був.
Завжди зі мною.
Він, як маньяк мене переслідує.
Втратити тих, хто найдорощий.