Наші любі молодята,
Вас дозвольте привітати
Із черговим Вашим святом!
І всього Вам побажати!
Щоб було у Вас багато
І в сім*ї і в вашій хаті!
Щоб були Ви всі Щасливі
І здорові і красиві!
Ви уже не без притулку
Треба Вам маленьку Булку.
Хай лелека принесе
І тоді буде усе.
Це не видумка моя
Ще не повна в Вас сім*я
Чи то зранку, чи з обіду,
Щоб хоч раз ще став я дідом.
Можу виявити ласку
Й жениху дати підказку
Про одну таку програму,
Як зробити ще раз маму.
Та ото ж бо програміст
Починай поки не піст.
Пам*ятайте , що щодня
На Вас дивиться рідня.
Булка - Нівеста (болг.)