Шукала що?не відала сама.
В мій дім на чай просилася зима.
Я їй сказала тихо:-не пущу...
Хотілось так не снігу,а дощу
передпотопного того -
з прадавніх днів,
що мілкість душ
за сорок діб залив...
щоб попливли із міст брудних
човни,
щоб в небесах причалили
вони...
щоб морок-світлом,
радістю-печаль...
А за вікном вже сипав сніг...
Як жаль.