Шляхи Господні несповідимі...
Афоризм
Ще не вечір, – кажуть всюди.
Помилились люди.
За плечима дні старечі,
що було – не буде.
Не лиха біда початок.
Тільки, – що почате?
Брались добре, та насправді
і дурниць багато.
Попер́еду – все найкраще.
– Хто там попер́еду?
Ніщо й ніхто. Тільки н́ащо
збили нас в чер́еду?
Праві, ліві, задні, крайні.
– Хто там пасе задніх?
Помінялись. Вискочили
наперед останні.
Як закон, − сказали строго.
Дорвались до свого.
Тільки рветься там, де тонко.
Дороѓа дор́ога.