Безглузді рими,біль,туга
З тобою поруч,але вже не я.
Колючий біль у серці
і усюди,
та мене нема
і вже небуде...
В навушниках,лиш пісня карташова
А в голові одна строка:Любовь не игра с теми, кто тебя
старше
Ты для них открываешь сердце настежь
Будет больно.. очень больно,
расставшись...
А я так вірила,любила і чекала,
А ти розбив,розбив
а я не знала...
І знов строка у голові...Любовь не игра с теми, кто тебя
старше
Ты для них открываешь сердце настежь
Будет больно.. очень больно,
расставшись..
Тепер я йду,крокую у нове життя,
Без тебе,ти вже забуття.
І завтра буде новий листок
Забудь,що було просто стоп...