" Vive valeque " скажу, коханий,
І всміхнусь тобі востанній раз,
" Vive valeque ", що серце ранять,
І слізьми наповниться душа.
Vive valeque,
Vive valeque,
Vive valeque —Прощавай!
I. Мій невтомний день згаса,
На очах роса,
Ти не мій,
то ж не стій —рушай...
Прощава-ай!
Все підвладно небесам,
Я —одна, ти —сам,
То ж прости,за гріхи,
Хай щастить!
" Vive valeque " скажи, коханий,
І всміхнись мені востанній раз,
" Vive valeque ", що серце ранять,
І слізьми наповниться душа.
Vive valeque,
Vive valeque,
Vive valeque —Прощавай!
II. Хай я без надій і віри,
знаю— все мине,
а в твоїй душі , мій милий,
є хоть щось живе.
Якщо сталось так,що зрадив,
Бог тебе простить,
Проболить, прогорить тьмяна мить.
" Vive valeque " скажу, коханий,
І всміхнусь тобі востанній раз,
" Vive valeque ", що серце ранять,
І слізьми наповниться душа.
Vive valeque,
Vive valeque,
Vive valeque —Прощавай!