Я, на нещастя людям, українець.
Мій предок, заокруглений на О,
не знав, що означатиме – ординець
в команді яничар усім на зло.
Я православний. Що не день, то меса,
аж крутиться, буває, голова.
Я і з трибуни гну такі колеса,
що навіть прислухається Москва.
Я вам покажу націю і волю,
якщо команду дасть кремлівський бос...
Пардон. А чё эт я, как малоросс,
не так как нада партии глаголю?
Ну вот не катит в бочку серебро
ну вот хотя бы драхмами Иуды,
за то, што верю в планы ГОЭЛРО,
как фарисеи в заповедь Талмуда.
Закончится у Раде геморрой,
и буду на Данбасе я мессией,
в Крыму и на Адесе. Боже мой!
Ша! Я пройдусь по Красной, как герой
стодолларовой матушки-Рассии.
И вы меня узнаете в лицо,
когда возникну Янусом в программе
одним обличьем просто подлецом,
а о другом догадывайтесь сами.
***
Я доктор пра- і лже-наук,
але прорвався в депутати,
аби при недостатку рук,
рукою вище всіх махати.
Гнусавлю чистим язиком,
а часом суржиком белькочу.
Я присягався на родном,
що буду цвенькать, як захочу.
Я так любив КПРС.
Тепер це наші експонати.
Я тичу пальцем у ЄС,
але задкую в азіати.
Я політичний опонент
усім, хто критикує тата,
а тато мій на цей момент
регіональний президент,
яких на світі не багато.
***
Хтось може наламати дров,
а я ламаю всі бар’єри.
Мене Адам не поборов
за те, що збайдужів до Єви.
Та я вас всіх... Та я за все
перетрощу блатняцькі рила.
Мене в махновщину несе,
коли беру у руки вила.
Я радикально за селян
і популярно – за трудящих.
Я вже не вірую в обман
народних виродків ледачих.
Я споконвіку пролетар.
Та ставлю крапку на «Свободі».
І «Батьківщина», і «Удар»
мені до лампочки сьогодні.
І «Регіонам» не служу,
і КПУ мені не треба,
але як підсумок, скажу, –
я проти всіх, але за себе.
ID:
456073
Рубрика: Поезія, Портретна поезія
дата надходження: 23.10.2013 04:10:31
© дата внесення змiн: 23.10.2013 04:10:31
автор: I.Teрен
Вкажіть причину вашої скарги
|