Поможи мені Боже, вбити звіра в собі
Залишитись людиною у моєму житті,
Поможи мені Боже, зрозуміть це життя,
Коли мучить та гложе і нема вороття.
Як розгледіть, що треба, а де біль і обман?
В чому маєш потребу, а де просто дурман?
Як всміхнутись щосили, коли ледве жива?
Як відірвані крила, відростають? Дива.
Поможи мені Боже, знов піднятись на ноги
Не згасити те сяйво, що в душі б є тривогу!
Відчувати, цінити, та любити завжди!
Відведи мене Боже від невзгод та біди!
Поможи мені Боже.