Думками я лечу до тебе у ві сні,
Усі мої пісні присвячені тобі.
Я знаю ти десь там блукаєш між зірок,
Але тебе знайду, і зроблю перший крок.
Приспів:
Красою полони і запали любов,
Нехай від ніжних слів кипить у жилах кров.
Цілуй мої вуста, цілуй і обіймай,
Лише тебе прошу,прошу не відпускай.
Я за тобою знай, полину в височінь,
І там де неба край ходитиму, мов тінь.
В долоні упаду краплинами води,
З тобою залишусь кохана назавжди!
Приспів.