Імбир, кориця, листя золоте,
Вітрильник осені мандрує синім небом
І вітер навмання його несе,
У ті краї, куди всім часом треба.
Де філіжанка кави на столі,
Й млинці матусині на тарелі пашіють,
І це єдине місце на Землі,
Де часу вдосталь, щоб здійснити мрії….