Старанно виполіскую думки,
на білий аркуш покладу слова обмиті,
не зародитися підозрі тої миті,
і щирість перегорне сторінки.
Не бачити простих речей?...-
події на папері відзеркалля,
по цілих ночах до самого рання,
з тінню розмова не стулиних очей.
На небосхилі розмахом пера
минулий час розводить руки безпорадно,
зійшла зоря на віях думка невідрадна,
сповзла на біле - чорнило пролила.
Забрала ніч у сховок білий день,
Лиш тікає розмірено годинник на стіні
Та ще думки розмірені і тиша ані телень,
І пам’ять пише на папері вірші. Рохвилював геть чисто мене Ваш вірш п. Дануто!
На тлі небеснім розмахом пера минулий час, розводить руки безпорадно, зійшла зоря, на віях думка невідрадна сповзла на біле , чорнило пролила - ДУЖЕ ЦІКАВІ Й ОРИГІНАЛЬНІ РЯДОЧКИ